Staübli Connector • 6607292

Staübli MC4 Kabelkontakt hun +(Passer til REC)

Den originale MC4 DC-kontakten – Staübli MC4 Kabelkontakt hun + er det perfekte valget for ditt solenergisystem! Med dens imponerende egenskaper og kompatibilitet, er den ideell for både 4 og 6mm2 kabler og gir en pålitelig tilkobling med en spenning på opptil 1000V DC.

Når du velger Staübli MC4 Kabelkontakt hun, velger du kvalitet og pålitelighet. Denne kabelkontakten er laget for å oppfylle de strengeste standardene og gir deg en sikker og stabil tilkobling for solenergisystemet ditt. Ta kontroll over energiproduksjonen din og dra nytte av den pålitelige ytelsen til Staübli MC4 Kabelkontakt hun!

Funksjonalitet

Ikke bare det, denne kabelkontakten er også kompatibel med MC4-EVO2-systemet, noe som gir deg fleksibilitet og enkel integrering med eksisterende eller fremtidige solenergikomponenter. Du kan enkelt utvide ditt solenergisystem med MC4 Kabelkontakt hun + uten å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer.

Bruksområde

Med en IP68-klassifisering kan du være trygg på at denne kabelkontakten er helt beskyttet mot vanninntrengning og støv, og den tåler til og med krevende forhold som salttåke og amoniakk. Dette gjør den ideell for både land- og marineapplikasjoner, og gir deg full trygghet og pålitelighet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”