Staübli Connector • 6607293

Staübli MC4 Kabelkontakt han - (Passer til REC)

Den originale MC4 DC-kontakten – Staübli MC4 Kabelkontakt han - er det ultimate valget for å sikre en pålitelig tilkobling i ditt solenergisystem! Denne kabelkontakten er spesialdesignet for å passe perfekt til 4 og 6mm2 kabler og kan håndtere en imponerende spenning på opptil 1000V DC.

Når du velger Staübli MC4 Kabelkontakt han, velger du kvalitet og pålitelighet. Denne kabelkontakten er laget for å oppfylle de strengeste standardene og gir deg en sikker og stabil tilkobling for solenergisystemet ditt. Ta kontroll over energiproduksjonen din og dra nytte av den pålitelige ytelsen til Staübli MC4 Kabelkontakt han!

Funksjonalitet

En ekstra fordel med Staübli MC4 Kabelkontakt han er dens kompatibilitet med MC4-EVO2-systemet. Dette gjør det enkelt å integrere den med andre komponenter i solenergisystemet ditt, og gir deg større fleksibilitet og muligheter for utvidelse i fremtiden.

Bruksområde

Med en robust IP68-klassifisering kan du være trygg på at denne kabelkontakten er fullstendig beskyttet mot vanninntrengning og støv, og den tåler til og med krevende forhold som salttåke og amoniakk. Dette gjør den ideell for installasjoner i både landlige og maritime miljøer, og gir deg en pålitelig og sikker tilkobling som varer over tid.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”