SLV Trappebelysning • 90527

SLV Frame Basic Trappebelysning 3000K Hvit

fra SLV Frame Basic     
Se/Still ett spørsmål ()
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse III - Lavspenning
Kan kun anvendes med lavspenning, typisk 12V
Effekt (W) 1
Fargetemperatur 3000K
90527

399,20

499,- inkl. mva.Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-9 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Effektiv integrert LED
  • Nøytralhvitt lys
  • Kan innfelles i vegger/tak
  • Les mer...
FRAME Basic trappebelysning i matt hvit gir deg plassparende belysning som kan innfelles i vegger eller tak. Denne lampen inneholder integrerte LED-lyspærer. Inkl. Bladfjær.

Teknisk beskrivelse

LED lysdiode av høy kvalitet med nøytralhvitt lys. Driften av FRAME BASIC krever en konstantstrømdriver med 350 mA.

Montering

Blant ekstrautstyret finner du en monteringsboks, en innfelt ramme og et flerstikk som gjør ledningsføringen enklere.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.