{{text}} {{{text}}}

Haupa Stjerneskrutrekker • 8808614

Skrutrekker 1000V PZ/FL1

Skrutrekker 1000V PZ/FL1
Bruksområde Innendørs
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
8808614

180,-

144,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Skrutrekker 1000V 2-komponent med PZ/FL profil som kan brukes der det har blitt brukt kombinasjonsskruer.

Håndtak av PP/TPE materiale. Klinge i molybden-vanadium stål som er herdet og kontrollert.

Teknisk beskrivelse

Klingen er isolert.

Bruksområde

Klingen har PZ og en flat profil på samme hode. Denne type skrue blir som regel brukt på automatsikringer og sikkerhetsbrytere.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”