Namron Innebygget overspenningsvern og bryter
1504843

Skjøteledning 6-veis Jord Lynvern Bryter 1,5M

fra Namron
Skjøteledning 6-veis Jord Lynvern Bryter 1,5M
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
6-veis jordet skjøteledning med innebygget lynvern og overbelastningsvern. Skjøteledningen har egen av/på bryter. Leveres med 1,5 meter ledning med støpsel.

Teknisk beskrivelse

Kabel tverrsnitt 3x1,5 mm2.

Bruksområde

Egnet til bruk foran utstyr som er følsomt for strøm variasjoner/topper som f. eks. datamaskiner eller lignende utstyr.

Montering

Benyttes innendørs.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent