Kontakt-S Simon 6-veis stikkontakt
1505590

Simon 6 veis stikk komplett m/veggboks jord IF Hvit

fra Kontakt-S
Simon 6 veis stikk komplett m/veggboks jord IF Hvit
Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Hvit, 6-veis stikkontakt fra Simon for innfelt montasje, med både jord og barnevern. Stikkontakten passer utmerket for bruk bak TV der det ofte er et behov for flere stikk. Leveres komplett med veggboks og skruklemmer.

Bruksområde

For bruk innendørs i hus med skjult anlegg (innfelt) IP 20.

Montering

Monteres med skruklemmer i medfølgende komplette veggboks.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”