{{text}} {{{text}}}

Kontakt-Simon Kontakt-S Kombinasjonsramme • 1406741

Simon 1-Hulls ramme lys betong/hvit

Simon 1-Hulls ramme lys betong/hvit
Bruksområde Innendørs
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1406741

339,-

271,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
1 hulls ramme i ekte betong! Bruken av betong gir en flott egenartet stil. Rammen er produsert i fiberarmert betong, pålimt en plastramme som gjør den meget solid for brudd.

Farge: lys betong/hvit.

Rammene er tilpasset Simon 54 Premium stikkontakter og brytere.

Teknisk beskrivelse

Mål: H 92mm x B 96mm.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”