Shelly Smart plugg • 94472

Shelly Plus Plug S Black

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Shelly Plus Plug S er en kompakt smartplugg med mange innebygde funksjoner. Plug Plus S er bygget på en kraftig ESP32-prosessor med et 12A relé og har en innebygd strømmåler, slik at du enkelt kan overvåke strømforbruket ditt.

Teknisk beskrivelse

Enheten er utstyrt med generasjon 2 maskinvare, inkludert en kraftig ESP32-prosessor. I tillegg har den ekstra sikkerhetsfunksjoner som overtemperatur-, overspennings-, overstrøm- og overbelastningsbeskyttelse. Den nye maskinvaren gir også mulighet for bruk av skriptfunksjoner for avansert og tilpasset funksjonalitet, samt utvidelse av rekkevidden til enheten.

Funksjonalitet

Shelly Plus Plug S er designet for å brukes i eksisterende stikkontakter i bygningen og muliggjør intelligent kontroll av ikke-smarte enheter som gulvlamper. Den kan også brukes til å eliminere strømforbruk i standby-modus for TV, PlayStation og lignende, eller for å øke sikkerheten ved å automatisk slå av strykejernet etter noen minutter. Hvis du bare ønsker å overvåke strømforbruket til hvitevarer eller lignende, kan du også sette en pinkode på Plus Plug S slik at fryseren eller kjøleskapet ikke kan slås av ved et uhell via appen. Shelly Plus Plug S har en kraftig LED-ring foran som kan visualisere strømforbruket ved å skifte farge mellom grønt, gult og rødt. Lyset kan selvfølgelig også slås av eller brukes som nattlys når du eller barna står opp om natten.

Bruksområde

Shellys Plus Plug S er enkel å sette opp og styre via Shelly Smart Control-appen eller ditt foretrukne smarthussystem. Shelly-enheter fungerer 100 % lokalt og krever bare et lokalt nettverk for å fungere. Shelly kan brukes alene i Shelly Smart Control-appen eller sammen med mer enn 200 partnersystemer som Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung SmartThings, Athom Homey og mange flere.

Montering

Shelly Plus Plug S kan kobles til internett eller det lokale nettverket via 2,4 GHz WiFi. I tillegg har enheten innebygd Bluetooth, akkurat som resten av Pro- og Plus-enhetene, og kan derfor også brukes som gateway for Shelly Bluetooth-enheter. Shelly Plus Plug S fungerer lokalt uten tilkobling til Shelly Cloud, men det anbefales å aktivere tilkoblingen for enkel datalagring og økt funksjonalitet. Enheten kan også kommunisere via MQTT, HTTP og WebSocket.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”