Shelly Plus H&T • 94409

Shelly Plus H and T

 • Fungerer med

  Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med Shelly Cloud

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning

Shelly Plus H&T

Kombinerer avansert teknologi med en moderne minimalistisk design som passer perfekt til ethvert hjem eller kontorinteriør.
Forbedret med et energi effektivt e-ink display, vil Shelly Plus H&T holde deg oppdatert med temperatur- og fuktighetsnivåene i lokalene.

Funksjonalitet

Når Shelly Plus H&T brukes med batteri vil den ha ca 1 års batteritid. Om man ønsker kan man benytte Shelly Plus H&T i kombinasjon med en USB-C kabel og lader. Dette sikkrer hyppigere rapportering.

Bruksområde

UNIK TEKNOLOGI OG FORBEDRET SENSITIVITET
Med over 1 års batterilevetid vil Shelly Plus H&T sørge for at du alltid er klar over temperaturen og fuktighetsnivåene i hjemmet ditt. Forbedret med en raskere prosessor, overvåker Shelly Plus H&T selv den minste endring i forholdene og vil hjelpe deg med å forhindre tørrhet eller mugg samtidig som du opprettholder komfortable forhold i lokalene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”