Namron Komplett skinnesett
3234600

Rock Skinnesett 3 Spot 240V Hvit

fra Namron
4,0 av 5 ()
Rock Skinnesett 3 Spot 240V Hvit
Sokkel GU10 Spenning 230V Effekt (W) 50 Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 899,-

3234600
719,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
Komplett Rock skinnesett i hvitt med 3 stykk spotter for innendørs bruk og med 1 meter skinne. Tilkoblingstykke og endelokk medfølger.

Teknisk beskrivelse

Lyskilde følger ikke med, 230V.

Funksjonalitet

Spotene kan roteres 360° og vinkles 90°.

Bruksområde

Med Rock skinnesystem kan du bygge opp et personlig skinnesystem som passer ditt hjem. Du kan bygge ut lengen på din skinne ved hjelp av ekstra skinner og vinkle i rommets hjørner ved hjelp av tilkoblinger tilpasset ditt behov. Med Rock kan også velge antall lyskilder både meg og uten integrert LED.

Montering

For montering i tak.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”