Namron Komplett skinnesett • 3234600

Namron Rock Skinnesett 3 Spot 240V Hvit

-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
  • Komplett skinnesett
  • Skinne 1 meter
  • 3 stk spotter
  • Hvit utførelse
  • Roteres 360 grader
  • Vinkles 90 grader
  • Les mer...
Komplett Rock skinnesett med 3 stk spotter på én meter lang skinne. Hvit utførelse. Tilkoblingstykke og endelokk medfølger. Lyskilder kjøpes separat.

Rock skinnesystem er et fleksibelt, utbyggbart system som lar deg skreddersy løsninger som passer ditt hjem. Skinnesystemet er en fin måte å sikre grunnbelysning i rommet, og det rene utseendet gjør det enkelt å kombinere med andre ulike type lamper. De ulike delene i systemet lar seg enkelt settes sammen slik at du får skinner med lengden du ønsker. Du kan også vinkle i rommets hjørner ved hjelp av de ulike tilkoblingene. Spottene kan roteres 360° og vinkles 90°.

Teknisk beskrivelse

Lyskilder kjøpes separat, se Tilbehør.

Funksjonalitet

Spottene kan roteres 360° og vinkles 90°.

Montering

For montering i tak.

Relevante emneord

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”