Namron RKK Dobbelisolert
1068695

RKK Dobbelisolert 16mm² Brun (Snelle 200m)

fra Namron
RKK Dobbelisolert 16mm² Brun (Snelle 200m)
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 11 129,-

1068695
8 903,20 eks. mva. Pris per 200 Meter
200 x
-+
Salgspakning: 200 Meter
Dobbelisolert RKK fleksibel kabel for bruk til montering av blant annet varmefolie eller annet utstyr som trenger dobbeltisolerte ledere.

Farge: brun.

Teknisk beskrivelse

• Tverrsnitt: 16 mm2.
• Lengde: 200 meter.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent