Varmecomfort reflektorplate
5402037

Reflektorplate Flexwatt 3mm grønn 120x50cm 0,6m² Varmecom.

fra Varmecomfort
4,5 av 5 ()
Reflektorplate Flexwatt 3mm grønn 120x50cm 0,6m² Varmecom.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Underlagsplate for bruk med Flexwatt varmefolie. Platen fokuserer varmen opp mot gulvflaten, i stedet for nedover, noe som sørger for en mer effektiv oppvarming av gulvet. Platene har også en lyddempende effekt. 3 mm.

Bruksområde

For bruk under gulv og varmefolie.

Montering

Legges under Flexwatt varmefolie ved montering.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”