Globen Lighting Pendelarmatur
L-218065-13996644139060

Ray Mini Bord/takpendel - Messing

fra Globen Lighting
Ray Mini Bord/takpendel - Messing
Bestiller du nå, sendes varen om 1-3 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-218065-13996644139060

1 101,-

880,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
±1 p hos leverandør
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
Grafisk og flerfunksjonell lampe i børstet messing. Bruk den enten som en bordlampe eller hengende pendel og velg hvordan du skal ordne de to skjermene - på hverandre eller innsiden av hverandre for en mer overbygd lyskilde.
300cm lang sort tekstilledning med bryter
Høyde: 17-35cm
Diameter: 16cm
Lyskilde: Max 60W - ikke inkludert
Sokkel: E27
Design: Patrick Hall

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”