Micro Matic Ramme E22 hvit glanset sett med innebyggingsboks 1 • 1401677

RAMME E22 HVIT M.INNB.B 1H

Gira E22 designramme fås i 3 materialer (edelstål, aluminium og termoplast) med mer enn 200 funksjonsbrytere til. I tillegg til vanlig innfelt installasjon kan E22 monteres flatt på vegg slik at des kun bygger 3mm. Til dette benyttes egen boks. Rammene har en elegant sandblåst/ silkematt overflate.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”