Elko Plus Rehabiliterings ramme
1427510

Ramme 1-Hull Plus rehabstikk PH Elko

fra Elko Plus
4,9 av 5 ()
Ramme 1-Hull Plus rehabstikk PH Elko
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 75,-

1427510
60,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
ELKO Plus rammer som passer for ELKO Plus rehabstikkontakter og ELKO Plus Option doble stikkontakter. Bruk 2 stk Sidedel (el.nr 14 275 22) for å benytte produkter med vanlig senterplate i rammene. Farge: polarhvit.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”