QUDO Easee ladestasjon • 92405

Qudo Ladestasjon og Lapp Ladekabel 7m

92405

6 089,-

4 871,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
Utgått
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
-+
  • Enhåndsbetjening
  • Områdelys (downlight integrert i ladestasjon)
  • Plugg inn på siden/under
  • Lapp ladekabel 7 meter
  • Mode 3, Type 2 til Type 2
  • Les mer...
  • 5m5m
  • 7m7m
Qudo Ladestasjon og Lapp Ladekabel 7m
QUDO er en App fri ladestasjon som er enkel i bruk og tilpasset alle folk og alle biler. Med QUDO får du integrert områdelys med fotocelle, integrert RFID leser, unik enhåndsbetjening og slank utførelse.

QUDO tilbyr enkel styring via touchknapp i front av ladestasjon for ønsket effekt og tidsutsatt ladeøkt. Samt mulighet for låsing av kabel og autorisering med RFID om ønskelig. 2 stykk RFID brikker medfølger

Type 2 uttaket er lokalisert i underkant høyre side slik at ladekabel ikke stikker ut ifra veggen ved bruk. Lokket vippes enkelt opp med samme hånd som holder pluggen. Produktet er designet og utviklet i Norge. Patent pending.

Ladekabel Mode3 Type 2 til Type 2 32A-3fas på 7m fra Lapp muliggjørenkel og rask lading på offentlige ladestasjoner og veggbokser. 3-fas lading opp til 22 kW reduserer ladetiden for elbiler betydelig. Takket være den standardiserte Type 2-kontakten er dette mulig i hele Europa. Det robuste designet og de sølvbelagte korrosjonsbestandige kontaktene sikrer optimal kraftoverføring og gir ladekabelen lang levetid.

Det følger med beskyttelsehette for kjøretøysiden som festes med en praktisk borrelås.

Teknisk beskrivelse

QUDO stiller du inn på ønsket ladestrøm fra 0-32A, ladeeffekt opptil 22kW, Min. Effekt (kW) 1,38kW. QUDO detekterer automatisk distribusjonsnett ved både 1Fas/3Fas.

OBS: Sjekk at bil støtter distribusjonsnett IT 3-fase før idriftsettelse, dersom bil ikke har støtte for IT 3-fase benytt kun 1 fase tilkobling.
Ladestasjonen må beskyttes av en maks. 40A type A 30mA RCD effektbryter.

Funksjonalitet

Det skal være enkelt å finne QUDO.
Derfor er den designet med integrert LED belysning som lyser opp området rundt ladestasjonen, og fotocelle som aktiverer lyset når det blir mørkt. Lyset kan også overstyres manuel.

Det skal være trygt å bruke QUDO.
Derfor har du mulighet til å velge mellom to ulike moduser. Frimodus gir tilgang for alle, og du trenger kun å plugge deg til for å starte lading. Sikkermodus låser ladestasjonen og gir kun tilgang ved bruk av RFID kort.

Bruksområde

Det skal være enkelt å bruke QUDO.
Derfor har vi designet den med mulighet for å koble seg til med kun en hånd tilgjengelig. Lokket vippes enkelt opp med samme hånd som holder pluggen og lukkes automatisk ved frakobling. Smart og enkelt.

Plassbesparende kontakt.
Type 2 kontakten er lokalisert I underkant høyre side slik at ladekabelen ikke stikker ut ifra veggen ved bruk. En plassbesparende og smart løsning som gjør det enkelt å passere ladestasjonen uten at pluggen kommer i veien. Perfekt til små garasjer og trange parkeringshus.

Montering

Det skal være enkelt å installere QUDO.
Derfor er den designet av elektrikere for elektrikere. Med alle de kvaliteter som en montør setter pris på. Komponenter av høy kvalitet og god koblingsplass.

Forbehold

Elektroimportøren anbefaler at kunder som har installert eller vurderer å installere en elbillader, installerer separat jordfeilvern 30mA Type A RCD for hver ladestasjon, uavhengig av om ladestasjonen leveres med dette integrert. Dette er for å sikre optimal beskyttelse og sikkerhet ved bruk av elbilladeren.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Mode 3

Mode 3 lading foregår ved tilkobling med spesialtilpasset kontakt for lading av elektriske biler. Denne kontakten har tre faseledere, jord og en pilotkontakt. Pilotkontakten fører en tone som styrer ladestrømmen, fra bilen til ladeboksen. Kontakten er bygget for å tåle høy belastning over lengre tid, og vil tåle den belastningen ladingen fører til.

Mode 3 lading består av en egen ladeboks som er montert fast på veggen. Kabelen fra boksen til bilen kan være avtakbar eller fastmontert. Hjemme benyttes vanligvis ”på vegg boks” med fast kabel som plugges i bilen. Der mode 3 ladepunktet kan benyttes for nyere biler skal det alltid installeres Mode 3 ladepunkt med type 2 kontakt. Det finnes nemlig minst tre forskjellige typer ladekontakter på bil ( type 1, type 2 og Tesla). Benytt fast ladekabel hjemme og på jobb - løs ladekabel på offentlig ladestasjon. Grunnen er fare for tyveri av løs kabel og håndtering av fast kabel samt forskjellige kontakter i bil.

Mode 3 ladeutstyr har et ladestøpsel som er designet for å tåle den høye belastningen en elbil representerer. Mode 3 lading kan gjøres med e`n-, to- og trefase. Mode 3 støpsler kan også håndtere DC.

I en Mode 3 ladeinstallasjon er det viktig å ha en egen kurs med 30mA jordfeilbryter, type B. Hvis ladeboksen inneholder jordfeilbryter kan jordfeilbryter for kursen sløyfes. Ladeenheten monteres fast på veggen, og det må tas hensyn til ytre påvirkning ved plassering. Hvis kabelen er en del av boksen burde oppheng for kabelen monteres, slik at den ikke blir kjørt over. Boksen må også plasseres slik at den matcher bilens ladekontakt, tenk også på at andre biler har kontakten på et annet sted. Ha lang nok kabel til å kunne lade alle typer biler men forbered mulig oppheng av kabel over bilen; ladekontakten på bilen kan være i front, venstre bak, høyre bak, venstre foran eller høyre foran. Det laveste punktet for en stikkontakt skal være mellom 0,5 og 1,5 meter over bakken.