Qubino Smart Meter Z-wave • 4512303

Qubino Z-Wave 3-fase Energimåler

Qubino Smart Meter er en allsidig og kraftig Z-Wave-modul for måling av energi i et trefaset elektrisk nettverk på opptil 80A. I tillegg kan Qubino Smart Meter aktivere to kontaktorer på 32A. En innebygd mikroprosessor beregner energi, strøm og strømfaktor utfra de målte signalene.
Monteres på en DIN-skinne.

Qubino Smart Meter fungerer også som en repeater i Z-Wavenettverket, og bidrar dermed til å øke nettverkets stabilitet og rekkevidde.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”