Qubino Z-Wave komponenter
4512308

Qubino Rele flush 10A 230V og 240W 24V Z-Wave

fra Qubino
Qubino Rele flush 10A 230V og 240W 24V Z-Wave
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Belastning (A) 10
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512308

749,-

599,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.082) Virker med Futurehome (v1.7 and up)
Qubino Flush relé brukes for å skru på og av elektriske enheter som lamper, vifter osv. via ditt Z-Wave styringssystem. Enheten er designet for å bli montert bak en tradisjonell veggbryter, og kan styres enten via en app eller manuelt. Qubino Flush-reléet måler strømforbruk og gir tilbakemelding til styringsenheten. Det kan også kobles til en digital temperaturføler. I tillegg fungerer reléet som en signalforsterker for å øke rekkevidden og stabiliteten i Z-Wavenettverket. 230V. LxBxH: 49x37x16 mm.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”