Q-Light Trappebelysning • 3234266

Q-Light Muro hvit - DL for veggboks

Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP21
Fargetemperatur 2700K
Beskyttelsesklasse II - Dobbeltisolert
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Dimbar Ja
Effekt (W) 3
3234266

679,-

543,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
    • Dokumentasjon

    • FDV
    • Brukerveiledning
MURO gir en behagelig belysning i ganger og trapper, blir ofte også benyttet som nattlys. Den leveres med dimbar driver, som enkelt kan monteres i standard veggboks. For litt bedre plass til driveren anbefales bigbox. Kommer i fargene sort og hvit.

Teknisk beskrivelse

Dimbar med vår egen Zerodim eller touchdim. Mål: 85x85mm, 2700K, Ra90,700mA

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”