PureFlame Design lighter med USB
59100

Pureflame USB oppladbar lighter steel grey

fra PureFlame

-48%RABATT

Pureflame USB oppladbar lighter steel grey
Oppladbart Ja
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 99,-

Kuppvare! kr. 189,-

59100
79,20 eks. mva. Ordinærpris 189,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Skaff deg denne nyheten, perfekt for hele familien, menn eller kvinner i alle aldere. Lighteren har et elegant design og kommer i stilrene fargetoner.
Farge: Steel gray

En iskald nyhet

Oppladbar design lighter med USB som ikke blir varm ved bruk.

Miljøvennlig

Nå er det på tide avskaffe fossile brennstoffer og gå for ren energi.
Ingen flamme, gass eller sot. PureFlame har et oppladbart lithium-lon batteri som lades opp med en vanlig USB kabel.

Funksjonalitet

Da PureFlame ikke blir varm ved bruk er det bla. enklere å bruke den i alle vinkler eller spare små barnefingre fra å brenne seg.
Bruk medfølgende kabel og gjerne din telefonlader til å lade lighteren opp når den går tom for strøm. PureFlame er også utstyrt med en LED-indikator som vil si ifra når den er ferdig ladet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”