Probuilder Skrutrekkere • 91231

Probuilder Skrutrekkersett Isolert 1000V 6 deler

Probuilder Skrutrekkersett Isolert 1000V, med 6 deler, gir deg trygghet ved arbeid med elektriske installasjoner. Laget av høykvalitets CR-V-materiale, dette settet er sertifisert etter VDE/GS-standarder for sikkerhet. Med skrutrekkere i forskjellige størrelser og typer, inkludert tverrspor og PH, er dette settet ideelt for elektrikere og håndverkere som krever pålitelig isolasjon ved spenninger opptil 1000 volt.

Teknisk beskrivelse

Skrutrekkersett 1000 volt.
Tverrspor:3 x 75 mm - 4 x 100 mm - 5,5 x 125 mm PH1 x 80 mm - PH2 x 100 mm - PH0 x 60 mm.

Funksjonalitet

Sikkerhetsgodkjent:VDE/GS-godkjent for å sikre trygg bruk ved elektrisk arbeid.
Høykvalitetsmateriale:Laget av holdbart CR-V-materiale for pålitelig ytelse.
Mangfoldig størrelse og type:Inneholder et utvalg av tverrspor og PH-skruetrekkere for allsidig bruk.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”