Unilamp PrismaCob+ 2700K 6,5W 40° Hvit
3805704

Prismacob+ LED 6,5W GU10 Hvit

fra Unilamp

-50%RABATT

Prismacob+ LED 6,5W GU10 Hvit
Sokkel GU10 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Energiklasse A+
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 99,-

Kuppvare! kr. 199,-

3805704
79,20 eks. mva. Ordinærpris 199,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
PrismaCob+ er en dimbar LED-lyskilde med S-GU10 sikkerhetssokkel og høy fargegjengivelse, meget effektiv og energimerkes i klasse A+. Grå utførelse.

Teknisk beskrivelse

Det er lagt stor vekt på egenskapene for dimming, og lyskilden kan dimmes flimmerfritt til meget lavt nivå. Fargegjengivelsen er på toppnivå med Ra95+ og det er fast varmhvitt lys på 2700K.

Funksjonalitet

COB (chip on board) teknikk (Cree multichip kombinert med vår nye store PrismaCob+ reflektor) gir et realistisk halogenlignende lys og meget høy ytelse.

I kombinasjon med våre UniDim-dimmere får man en elegant soft startfunksjon ved tenning på lavt nivå.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”