Namron Lader
91386

Powerbank 4000mah Grå HPB-085

fra Namron

-48%RABATT

Powerbank 4000mah Grå HPB-085
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 129,-

Kuppvare! kr. 249,-

91386
103,20 eks. mva. Ordinærpris 249,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Med Namrons nette powerbank på kun 80 gram og 4000mah kan du lade din telefon, kamera, GPS eller nettbrett. Leveres med ladekabel for både android og apple (micro USB og lighting kabel)

Farge: grå

Teknisk beskrivelse

Powerbanken lades med medfølgende micro USB kabel.

• Input: DC5V/ 1,5A
• Output: DC5V/ 2,1A

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”