[email protected] Syng i dusjen med DAB+ fra POP
91488

POPyourSHOWER DAB+ Radio Sort

fra [email protected]
POPyourSHOWER DAB+ Radio Sort
Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

kuppvare!

91488
319,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Endelig en radio du kan bruke i dusjen
POPyourSHOWER er en vanntett DAB+ og FM radio med oppladbart batteri (spiller i opp mot 10 timer pr opplading) og 4x presets for favorittkanaler. Leveres med 1,8 m lang kabel med USB/microUSB.

Her ser du når de riksdekkende radiokanalene blir heldigitale

Teknisk beskrivelse

1 høyttaler 1,5W rms. Hodetelefonutgang 3,5mm. Spesialutviklet antenne i gummihåndtaket.

Funksjonalitet

2.8” tydelig display med bakgrunnslys, 16 x 2 tegn.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”