Popp Z-Wave komponenter
4512392

Popp Z-Weather - værstation Z-Wave

fra Popp
Popp Z-Weather - værstation Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.082)
POPP værstasjon er verdens første Z-Wave sensor som ikke trenger ekstern energi. Enheten er utstyrt med en liten solcelle, som gir tilstrekkelig med energi. Den vil rapportere verdier til din Z-Wave gateway avhengig av hvor mye energi som er tilgjengelig. På solfylte dager vil dette være ca. hvert 5 minutt, mens det på dager med overskyet vær eller tidlig morgen, vil ta opptil 2-3 timer mellom hver innmelding. Den innebygde automatikken sørger for at enheten aldri går helt tom for strøm, slik at den kan melde fra om ekstrem vær etc. Energiautomatisert med integrert solcelle og energistyring. Utløser noen funksjoner til andre enheter direkte. Gir data på utbyttet av solenergi og vindenergi. Kommunikasjon: Z-Wave.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”