{{text}} {{{text}}}

Popp Z-Wave komponenter • 4512394

Popp Utendørs sirene og nødlys Z-Wave

Popp Utendørs sirene og nødlys Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512394

3 199,-

2 559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
 • Fungerer med

  Virker med Vera (1.7.1707) Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.080)

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Brukerveiledning
POPP utendørs sirene er selvforsynt med strøm og har ikke batteri eller tilknytning til strømnettet. Kan monteres utendørs og kontrolleres via din Z-Wave gateway. Kraftig sirene (105 dB) og nødlys som påkaller oppmerksomhet ved en alarm. Alarmen utløses om sirenen forsøkes fjernet fra veggen. Krypterte signaler mellom sirenen og Z-Wave gateway. En dag med sol vil normalt sett lade sirenen for 50 dager i standby. Stort solcellepanel - ingen tilkobling eller batteri. Beskyttet mot sabotasje. For innendørs og utendørs bruk. Kommunikasjon: Z-Wave. IP56. LxBxH: 300x190x68 mm.

Funksjonalitet

Komponentene benytter Z-Wave og er derfor kompatibelt med FIBARO og NEXA Z-Wave

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”