[email protected] POPdeluxe, fargedisplay med slideshow
91487

POPdeluxe DAB+ Radio Sort

fra [email protected]
4,6 av 5 ()
POPdeluxe DAB+ Radio Sort
Spenning 230V Batteritype AA Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
ENDA BEDRE, ENDA FLOTTERE, ENDA MER POP!
POPdeluxe er en DAB+ radio med DAB, DAB+, FM RDS som er veldig enkel i bruk. Den har fargedisplay med slideshow, svært godt mottak, FS-modul hodetelefonutgang, AUX-inngang (medfølgende aux-kabel) og automatisk klokke, klokkeradio (fra produksjon mai 2017)

Auto-tune og tekst (DLS) i display med norsk tekst.

• Norsk bruksanvisning


Teknisk beskrivelse

• Fungerer på 220v og 4x AA batterier.
• 220v -kabel følger med.

Funksjonalitet

Bli bedre kjent med Popdeluxe og dens mange funksjoner.Her ser du når de riksdekkende radiokanalene blir heldigitale

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”