Namron Pop-Up strømsøyle høy
1504898

Pop-Up Strømsøyle 3 Stikk 2 USB Høy

fra Namron
4,6 av 5 ()
Pop-Up Strømsøyle 3 Stikk 2 USB Høy
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Tilkobling USB
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1504898

499,-

399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Høy strømsøyle fra Namron for nedfelling i bord eller kjøkkenbenk. Uttrekkbar modul i aluminium med 3 stikk og 2 USB. Tilkoblingskabel på 1,5 meter med plugg medfølger.

Bruksområde

Kun innendørs bruk (IP20). For nedfelling i bord- eller benkeplate.

Montering

Enkel montering med 1,5 meter tilkoblingskabel med plugg. 60 mm utsparing i benk/bord.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”