Polarflex Is- og snøsmeltingsmatter
5407507

Polarflex 450x94cm 1800w Industri is og snøsmeltingsmatter

fra Polarflex
Polarflex 450x94cm 1800w Industri is og snøsmeltingsmatter
Spenning (V) 230
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

5407507

26 999,-

21 599,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Polarflex sine sklisikre is- og snøsmeltingsmatter er et produkt som smelter snø og is ved kontakt. De er lette og mobile, slitesterke og beskytter overflater mot kjemikalier og salter. Produktene er godt egnet som som hjelpemiddel for f.eks. eldre og funksjonshemmede. Mattene kan leveres med automatisk av og på-funksjon med en temperaturstyrt sensor, og kan kobles opp mot f.eks. "ring huset/hytta varm systemer. Effekt: 1800W. 230V. Tykkelse: 5 mm. LxB: 450x940 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”