Polarflex Standard varmematte
5407505

Polarflex 110x75cm 342w is og snøsmeltingsmatter

fra Polarflex
Polarflex 110x75cm 342w is og snøsmeltingsmatter
Spenning (V) 230
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

5407505

3 399,-

2 719,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
10+ på lager

Fri frakt
  • 342W snø- og issmeltingsmatte
  • Varmestråle i begge retninger
  • Lette, mobile og slitesterke
  • Plug-and-Play
Polarflex standard varmematte smelter snø og is ved kontakt og har varmestråle i begge retninger.

Teknisk beskrivelse

342W varmematte på 110x70cm.

Merk at man ikke kan koble uendelig mange vamematter til en enkelt strømenhet, men maksimum 13 ampere per strømenhet. Man kan f.eks. koble opp til 5 gangveimatter per strømenhet, 15 trappetrinnsmatter per strømenhet, eller f.eks. 3 trappetrinnsmatter til 4 gangveimatter på en strømenhet (1,8 meter strømkabel med PRCD).

Funksjonalitet

Varmemattene er lette og mobile, slitesterke og beskytter overflater mot kjemikalier og salter.

Bruksområde

Genial løsning for å automatisk holde ferdsel og adkomstveier eller trapper trygge mot fallulykker og for å slippe snømåking, hakking av is, strøing og salting.
Godt egnet som som hjelpemiddel for f.eks. eldre og funksjonshemmede.

Montering

Standardmattene kan seriekobles i system på en enkelt strømkurs, det er Plug-and-Play. Ved kjøp av varmematter for trapp, gangvei og inngangsparti trenger du i tillegg en strømkabel (HT0013) og Termostat (HT0012).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”