Elko Plus Elko Wireless
4541134

Plus WL bryter 4k relè 6A I ALU

fra Elko Plus
Plus WL bryter 4k relè 6A I ALU
Gruppe Smarthus
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
ELKO Wireless bryter 4k relé 6A er en kombienhet med bryterpanel og innebygd relé. Det innebygde reléet kan styres lokalt med 2 av knappene på bryterpanelet og/eller via radiosignaler fra andre bryterpanel i systemet. En kombienhet med relé har 4 trykknapper og kan styre 1 dimmer eller 1 relé, eller aktivere 2 forskjellige lysscenarier, i tillegg til å styre det innebygde reléet. Kombienheten kan monteres i standard veggboks eller i påvegg kappe. Programmering skjer med enkle tastetrykk. Funksjonskobling med gnistfri teknikk, med triac og relé. Overspenningsbeskyttelse for triac. Termosikring 115°C for triac og relé, uten tilbakestilling. Radiofrekvens 868MHz, GFSK-modulasjon, data rate 2,4 kbps. Rekkevidde 300 m utendørs, 10-50 m innendørs. Farge: aluminium.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”