Elko Plus Plus ramme m/lys 86 1-hull
1427456

Plus RAMME M/LYS 86 1-HULL

fra Elko Plus
Plus RAMME M/LYS 86 1-HULL
Kapslingsgrad IP20 Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 551,-

1427456
440,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Dekorrammen, som finnes til 1-, 1,5- og 2-hulls rammer, gir et diskré blått lys fra materiellets bakkant. Den lysende rammen fungerer som markeringslys i et mørkt rom og som et dekorativt element i et lyst rom. 2 stk. LED i hver ramme gir jevn lysfordeling, meget lang levetid og minimal varmeutvikling. Lyset spres rundt i rammen gjennom en optisk lysleder.
Lysstyrken er trinnløst justerbar slik at styrken kan tilpasses veggfargen og stilen som ønskes i rommet. Ved montering fjernes den eksisterende bakrammen fra standard ELKO Plus materiellet og den lysende dekorrammen klemmes på plass. Dekorrammen leveres med en kabel med plugg i begge ender. Benytt sentralt 24VAC-anlegg eller trafo RS16/TR230/24VAC (passer standard veggboks). Trafoen kan tilkobles 10 stk. lysende dekorrammer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”