Elko Ramme 2-hull Plus HP SO • 1410682

Plus Ramme 2-hull Havplast Sort Elko

ELKO Plus i havplast, først i verden med elektromateriell av resirkulert havplast

Innfelt ramme med 2 hull i ELKO Havplast Plusdesign.
ELKO Plus havplastprodukter er det klare bærekraftige alternativet for elektrisk materiell og er et lite steg i riktig retning, og markerer starten på ELKO sin bærekraftssatsning. Havplastserien består av en andel resirkulerte fiskegarn, glassfiber og annen resirkulerbar plast for å opprettholde de elektriske egenskapene og brannsikkerheten. Samtidig er det gjort grep på innpakningen hvor plast og lim er fjernet fra forpakningen. Det er synlig at det er gjort et bærekraftig produktvalg i fronten på produktet, med den elegante havplastlogoen.

I første omgang er det utvalgte sorte produkter i ELKO Plus-serien som er tilgjengelige i havplast.

Funksjonalitet

En bryter eller stikkontakt i havplast ser helt lik ut som ELKO Plus-produktene du er vant til. Dermed kan du velge det miljøvennlige alternativet, i kombinasjon med brytere og stikkontakter som ikke trenger utskiftning i andre deler av boligen, hotellet eller næringsbygget.
På nært hold vil et delikat bølgesymbol være synlig på produktene i havplastserien.

Det er den synlige delen av elektromateriellet når det er montert på veggen som er erstattet med havplast i form av resikulerte fiskegarn. Elko sin havplast-serie er laget av minst 65% resirkulert havplast.

Montering

For bruk i innfelt installasjon, eller i kombinasjon med ELKO Plus påveggskappe med samme antall hull som ramme. Ved montering av brytere må festeramme L339 el.nr: 14 107 70 benyttes. Kombinasjonsplaten leveres med avtagbart mellomstykke som kan fjernes ved montering av doble eller triple stikkontakter uten ramme. ELKO Plus havplastprodukter er det klare bærekraftige alternativet for elektrisk materiell. 

Kataloger og brosjyrer for nedlasting