{{{text}}}

Elko Plus Dimmer • 1410766

Plus DIMMER 1000GLE SO

Plus DIMMER 1000GLE       SO
Bruksområde Innendørs
    • Dokumentasjon

    • FDV
    • Brukerveiledning
Dimmer med softstart som kan benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper og lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo. Lysstyrkeregulatoren passer inn i standard veggboks. Farge: sort.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”