Philips Downlight innendørs
90022

Philips Shellbark LED DL 4.5W Firkantet Hvit

fra Philips Shellbark

-43%RABATT

Philips Shellbark LED DL 4.5W Firkantet Hvit
Kapslingsgrad IP20
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse III
Kan kun anvendes med lavspenning, typisk 12V
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 299,-

90022

169,-

135,20 eks. mva. Ordinærpris 299,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Med Philips Shellbark LED DL 4.5W Firkantet Hvit kan du jevnt dimme til riktig lysnivå, fra funksjonelt lys til innbydende varme for en hyggelig tid. Denne lampen er modellert med lagvise mønstre av materialer av høy kvalitet og har en enestående overflate. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil sette sitt preg på hjemmet ditt i mange år fremover.

Teknisk beskrivelse

Denne Philips LED-lampen inkluderer den nyeste LED-teknologien og fungerer med de fleste dimmere. Du kan ganske enkelt bruke gjeldende dimmer, eller hvilken som helst dimmer som passer deg.

Funksjonalitet

LED-lyskilde av høy kvalitet. Teknologien som er i denne lyskilden er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås på med det samme, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt. Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer som angis i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdier produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys og gir en koselig atmosfære.

Utformet med kvalitetsdimming for å skape den riktige stemningen for alle aktiviteter. Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir stemningen.

Bruksområde

Denne lampen er designet med utgangspunkt i de seneste trender og levemåter for enkelt å kunne passe sammen med innredningen din, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket deg.

Stuen er sentrum i hjemmet, et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Forbehold

I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”