Philips Hue Smart lyspære • 60703

Philips Hue WCA Lyskilde Light Guide G125 E27

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • App Store
      • Google Play
Med sitt indre rør og reflekterende glassbelegg er Lightguide pærer et uttrykksfullt stykke som passer til det moderne hjemmet. Denne store G125 smarte globuspæren gir deg en glød av strålende fargerikt lys, som du kan dimme til det perfekte nivået.
Direkte styring via Bluetooth.

Teknisk beskrivelse

Philips Hue Lightguide er en serie med smarte White and color ambiance-pærer som er perfekte til dekorativ bruk og for å skape stemningsbelysning. Lightguide-pærene gir fra seg en unikt glødende lys ved bruk av en indre tube og en høykvalitets glassbelegg, og kan enkelt justeres til alle nyanser av varmt til kaldt hvitt lys eller i 16 millioner farger, i tillegg til å dimmes til det nivået som passer best i løpet av dagen. Denne store Globe G125 kan brukes som den eneste lyskilden i et rom, der den skaper en varm og innbydende atmosfære. Du kan også velge å plassere flere lyskidler sammen og skreddersy belysningen i et rom ved å justere hver enkelt lyskilde. Du kan lagre og utforske lysscener i Hue-appen sammen med mange andre funksjoner. Du kan enkelt styre og justere lysstyrken i Hue-appen eller med forskjellige Hue-tilbehør. Hvis du legger til en Hue Bridge, kan du dra nytte av alle smartbelysningsfunksjonene i Philips Hue-systemet.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”