Philips Hue Spotlightpære GU10
60224

Philips Hue WCA GU10 Lyskilde 6W

fra Philips Hue
Philips Hue WCA GU10 Lyskilde 6W
Sokkel GU10
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60224

519,-

415,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
340+ på lager

Frakt fra
  • Tilsvarer 30W halogen
  • Spotlightpære GU10
  • Direkte styring via Bluetooth
  • Nyanser av hvitt og 16 millioner farger

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Sett farge på hjemmet ditt med Hue White and Colour Ambiance 1-pakning GU10. Med 16 millioner farger å velge mellom kan dette lyset gi hjemmet ditt en ny personlighet eller skape den rette stemningen med hvitt lys som kan justeres mellom varmt og kjølig. Styr lyset umiddelbart via Bluetooth i et rom, eller koble til Hue Bridge for å låse opp alle funksjonene.

Funksjonalitet

Den smarte pæren kan brukes med Bluetooth eller pares med en Hue Bridge for full kontroll og tilgang til flere funksjoner. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 intelligente lyskilder som kan styres fra hvor som helst i hjemmet. Opprett timere og rutiner for å automatisere konfigurasjonen av smartbelysningen. Lek deg med 16 millioner farger i Hue- appen, og velg belysningen som passer best til humøret ditt. Bruk et favorittbilde og gjenopplev de spesielle øyeblikkene med livlig lys. Disse lyspærene og lysarmaturene gir ulike nyanser av hvitt lys, fra varmt til kjølig. Med full dimming fra skarpt dagslys, til dempet nattlys, kan du justere lyskildene slik at de lyser med akkurat den nyansen og skarpheten du trenger. Gjør dagen din lettere og behageligere med fire lysinnstillinger som er håndlaget spesielt for daglige gjøremål Energize, Concentrate, Read og Relax. De to kalde nyansene, Energize og Concentrate, hjelper deg med å komme i gang om morgenen eller holde fokus, mens de varmere innstillingene Read og Relax er perfekte når du vil nyte en god bok eller slappe av. Lagre lysinnstillingene du liker best, og få dem frem når som helst med kun ett tastetrykk. Styr hele belysningen når du ikke er hjemme, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte lysbrytere.

Bruksområde

Styr opptil ti lyskilder med Bluetooth-appen. Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartbelysningen i et enkelt rom i hjemmet. Tilføy opptil ti intelligente lyskilder og styr alle sammen med et tastetrykk på mobilenheten din.

Styr belysningen med stemmen i stedet for hendene! Med enkle talekommandoer kan du styre en enkelt lampe, eller flere lyskilder i et rom. Fungerer med Alexa kombinert med en kompatibel Echo-enhet. Kompatibilitet med Google Home- og Google Nest-enheter kommer snart.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”