22 81 27 70 8-15

Navigering

Merke

Kategori

Philips Hue Hue lyskilde, bro og bryter
60011

Philips Hue WCA E27 Lyskilde 10W A60 Startsett

fra Philips Hue
4,9 av 5 ()
Philips Hue WCA E27 Lyskilde 10W A60 Startsett
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Effekt 10W Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 390,-

Fastpris!

60011
1 112,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Kom i gang med Philips Hue White and Color Ambiance startpakke, som senere kan utvides med flere enheter.

Pakken inneholder tre lyspærer, en bro og en bryter som kan forvandle belysningen din til noe helt spesielt med farget og hvitt lys av høy kvalitet som gir ubegrensede muligheter. Synkroniser lysene med musikk, TV og spill for å skape altoppslukende effekter.

Philips Hue Bro er hjertet av systemet og gjør det mulig å styre lysene fra en smartelefon, nettbrett eller med stemmen. Broen er kraftig nok til å håndtere opptil 50 lyskilder, slik at du kan hue huset ditt. Philips-Hue-appen åpner opp for uendelige muligheter.

Med Philips Hue-dimmebryter vil du oppleve en jevn trådløs dimming. Bryteren fungerer som en vanlig veggbryter og dimmer. Bruk på-knappen for å veksle mellom fire lysinnstillinger, eller bruke Philips Hue-appen for å konfigurere dine fire favorittscener.Opplev garantert jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe. Det er ikke nødvendig med ledninger, en elektriker eller installasjon.

Koble Philips Hue-lyskildene til broen som medfølger denne pakken for å styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen.

Teknisk beskrivelse

• Umiddelbar lyseffekt på 100 %

• >80 CRI fra 2000–4000 K

• Sokkel: E27

• Levetid på opptil 25000 timer

• Effekt: 10W tilsvarende 60W halogen.

• Spenning: 230V

• Antall i Hue-pærer i pakken: 3

• Hue-bro støtter: iOS anaroid.

• Hue-bryter har en frekvens på 2400–2483,5 MHz.

• Maks. lyskilder per bryter: Ti hvis lyskildene ikke er koblet til hue-broen.

• Batterier følger med: 1 x CR2450.

Funksjonalitet

Lek deg med lys og velg mellom 16 millioner farger for øyeblikkelig å endre utseendet og atmosfæren i rommet. Angi scenen enkelt med ett knappetrykk. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med livlig lys. Lagre favorittlysinnstillingene dine og hent dem fram med et tastetrykk

Våkne opp og sovne på en naturlig måte
Philips Hue hjelper deg med å stå opp akkurat slik du vil, slik at du kan starte dagen kvikk og opplagt. Lysstyrken økes gradvis for å etterligne en soloppgang og hjelper deg med å våkne på en naturlig måte, i stedet for å bli vekket av en vekkerklokke. Få en god start på dagen. Om kvelden kan du roe ned, slappe av og gjøre kroppen klar for en god natts søvn med et avslappende hvitt lys.

Skap ønsket stemning med varmhvitt lys til kjølig dagslys Angi den riktige stemningen for ethvert øyeblikk og dekorer hjemmet med varm- eller kaldhvitt lys. Nyt forskjellige typer lys gjennom hele året, det være seg det skarpe hvite lyset som minner deg om en vårbris, det varmhvite lyset fra en sommersol eller iskaldt dagslys om vinteren.

Slapp av, les, konsentrer deg, og få energi med lysinnstillinger
Lys påvirker humøret og oppførselen vår. Med Philips hue kan du gjøre de daglige rutinene om til fornøyelige øyeblikk. Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kropp og sinn mer energi. Hold fokus med et finjustert klart og hvitt lys, eller len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for å få en perfekt avslutning på dagen.

Synkroniser lyset til musikk og filmer
Utvid TV-opplevelsen til hele rommet eller synkroniser lyset til favorittmusikken din og se hvordan lyset reagerer på rytmen. Last ned tredjepartsprogrammene og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.

Løft spillopplevelsen til neste nivå. Last ned tredjepartsapper og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.Smartkontroll, både hjemme og på farten Med Philips Hue iOS og Android-applikasjonene kan du fjernkontrollere lysene uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent.

Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

Montering

Den medfølgende bryteren kan plasseres hvor du vil ved å bruke skruene eller teipen bak på bryteren.

Monteringsalternativer til Hue-bro: Skrivebord, vegg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”