Philips Hue Beyond LED-taklampe
60114

Philips Hue WCA Beyond Taklampe Hvit

fra Philips Hue Beyond
Philips Hue WCA Beyond Taklampe Hvit
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60114

4 490,-

3 592,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Philips Hue Beyond White and color Ambiance LED-taklampe. Kombinerer stemningsfullt lys og varm hvit arbeidsbelysning i ett. LightDuo, to lyskilder for funksjonelt og stemningslys. Spesielt designet Stue og soverom, hjemmekontor og arbeidsrom. Leveres med innebygd LED.

Krever en Philips hue bro.

Funksjonalitet

Beyond har to uavhengige lyskilder, et uplight og et downlight så du kan skape en uendelig blanding av farger og hvitt lys. Sett på funksjonelt lys og legg til litt farge, eller skap livlige omgivelser og kombiner ulike farger som passer til humøret ditt, enten du vil slappe av, slippe deg løs eller lære noe nytt.

Lek med 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Få riktig atmosfære med et stort utvalg hvitt lys som fyller deg med energi, hjelper deg med å konsentrere deg, lese og slappe av. Få hjelp til å sovne og våkne opp på en forsiktig måte. Hvitt dagslys bidrar til å gi kroppen og sinnet energi til å starte en ny dag, mens avslappende hvitt lys hjelper deg med å slappe av på kvelden og sove bedre om natten. Benytt deg av farger for å endre utseendet og atmosfæren i rommet på et øyeblikk. Angi scenen enkelt med ett knappetrykk eller lagre favorittlysinnstillingene dine. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med livlig lys. Synkroniser med musikk og filmer, utvid TV-opplevelsen til hele rommet eller synkroniser lyset til favorittmusikken din og se hvordan lyset reagerer på rytmen.

Bruksområde

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Illustrasjon/video

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”