Philips Hue White Ambiance GU10
89477

Philips Hue WA Downlightspakke Matt Hvit 4pk

fra Philips Hue
Philips Hue WA Downlightspakke Matt Hvit 4pk
Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Downlightspakke med Artos downlight og Philips Hue White Ambiance GU10 lyskilder. Matt hvit.


  Settet inneholder:

  4 stykk Philips Hue WA GU10 Lyskilde 5,5W.
  Gjør hjemmet ditt vakkert med nyanser av hvitt lys med Philips Hue White Ambiance lyskilde. Denne lyskilden hjelper deg å våkne, slappe av, lese, fokusere og få energi med nyanser fra varmhvit til kjølig dagslys.

  4 stykk Artos Matt Hvit GU10 IP23 u/pære
  SStilig downlight av presstøpt aluminium med hurtigkoblinger og skrueløs strekkavlaster. Utskiftbar lyskilde.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”