Philips Hue Buckram enkel spotlight ekst.
60095

Philips Hue WA Buckram Tak/Vegglampe 5.5W Sort

fra Philips Hue Buckram
Philips Hue WA Buckram Tak/Vegglampe 5.5W Sort
Kapslingsgrad IP20
Sokkel GU10
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Energiklasse A
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60095

548,-

438,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Lys opp øyeblikkene fra soloppgang til solnedgang med Philips Hue Buckram tak/vegglampe, enkel spotlight. Leveres med en White Ambiance GU10 LED-lyskilde som hjelper deg med å slappe av, lese, konsentrere deg og få mer energi. Få et naturlig hvitt lys som tilpasser seg de daglige rutinene dine.

Krever en bro eller bryter.

Funksjonalitet

Få hjelp til å sovne og våkne opp på en forsiktig måte. Få riktig atmosfære med et stort utvalg hvitt lys. Skap den stemningen du helst vil ha fra beroligende varmt hvitt lys til kjølig dagslys. Med de forskjellige lysinnstillingene kan du slappe av, lese, konsentrere deg eller få mer energi.

Bruksområde

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble spotten til broen, og kontroller lyset på din måte.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”