Philips Hue Luminaires, Aurelle Rund Panel
60142

Philips Hue WA Aurelle Taklampe Rund 28W

fra Philips Hue
Philips Hue WA Aurelle Taklampe Rund 28W
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Energiklasse A Beskyttelsesklasse II Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 449,-

Fastpris!

60142
1 159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Philips Hue Aurelle White Ambiance rund panel, hvit. Skap den ønskede stemningen fra varmhvitt lys til kjølig hvitt dagslys. Belysning av høy kvalitet med sterk lysmengde, noe som gir rikelig med hvitt lys for alle stunder og oppgaver. Spesielt designet for stue, kjøkken og øvrige rom. Lampen er designet for a? forsterke romfølelsen i hjemmet. Leveres med en trådløs dimmer og innebygd White Ambiance LED-lyskilde.

Funksjonalitet

Fyller deg med energi, og hjelper deg med å konsentrere deg, lese og slappe av. Få hjelp til å sovne og våkne opp på en forsiktig måte. Hvitt dagslys bidrar til å gi kroppen og sinnet energi til å starte en ny dag, mens avslappende hvitt lys hjelper deg med å slappe av på kvelden og sove bedre om natten. Få riktig atmosfære med et stort utvalg hvitt lys.

Bruksområde

Enkel styring og god komfort, kontroller via den medfølgende trådløse Philips hue-dimmeren. Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”