Philips Hue Turaco Pedestal • 60037

Philips Hue W Turaco Pidestall 1x9.5W Antrasitt

fra Philips Hue Turaco     
Philips Hue W Turaco Pidestall 1x9.5W Antrasitt
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A+
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue

    Del av Smarthusløsni

Automatiser lysene og utvide Hue utendørs med Philips Hue White, Turaco utendørs pidestall. Spesialdesignet for din uteplass.

Hue hvit pære inkludert.

Teknisk beskrivelse

Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff, Værsikker (IP44)

Funksjonalitet

Konfigurer lysene til å ønske deg velkommen eller sett tidsstyringer. Styr Lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere inne på systemet for å aktivere lysene.

Turaco pidestall kan kobles til din eksisterende Hue bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av hjemmet når du er ute. Hue bridge ikke inkludert.

Bruksområde

Enkel styring og god komfort. Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”