Philips Hue Fuzo utendørs vegglampe • 60158

Philips Hue W Fuzo Vegglampe 1

fra Philips Hue Fuzo     
Philips Hue W Fuzo Vegglampe 1
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Effekt (W) 15
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
-+
  • Krever Philips Hue bro
  • Varmhvit belysning med White
  • Høy lyseffekt

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Philips Hue Fuzo White utendørs vegglampe ønsker deg velkommen i stil med høy lysproduksjon. Spesielt designet for din hage, terrasse og utendørs bruk, med materialer i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen og for å optimere radiofrekvensen ved utendørs forhold. Fuzo vegglampe finnes i 3 forskjellige utforminger. Aluminium av høy kvalitet og det beste kunststoff. Leveres med innebygd LED.

Krever en Philips hue bro.

Funksjonalitet

Fuzo utendørs vegglampe gir deg nok lysproduksjon til a? lyse opp hagen din komfortabelt. Bruk dette Philips Hue-lampen for a? hjelpe deg med a? lyse opp inngangene dine, skape mer atmosfære og ta utendørsomra?det ditt til neste niva? ved a? sette atmosfæren du ønsker. Bruk Hue-appen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk.

Spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. IP-nivået angis av to tall, det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vannsprut. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut.

Bruksområde

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”