Philips Hue White pakke
60137

Philips Hue W E27 Lyskilde 9W A60 Sett PMO

fra Philips Hue

-25%RABATT

Philips Hue W E27 Lyskilde 9W A60 Sett PMO
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag

kr. 479,20

Kampanje -25%

60137
599,- inkl. mva.Ordinærpris 639,20Pris per 1 Stykk
-+
Tilbud utløper om:

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent Nest Philips Hue
Automatiser lysene for enkel styring og god komfort med Philips Hue White startpakke. Settet inneholder tre E27 lyskilder og en bro.

Philips Hue dimmebryter må kjøres separat.

Teknisk beskrivelse

varmt hvitt lys (2700 K)

Funksjonalitet

Koble Philips Hue-lyskildene til broen og oppdag de endeløse mulighetene det gir. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hueappen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere lyskildene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer til og med med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Få det til å se ut som noen er hjemme ved hjelp av planleggingsfunksjonen i Philips hueappen. Angi at lysene tennes på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at du har belysning når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp på forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

Med Philips Hue iOS- og Android-appene kan du styre belysningen uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent.