Philips Hue Startpakke 3 x E27, bro og bryter
60029

Philips Hue W E27 Lyskilde 9,5W A60 Startsett

fra Philips Hue
4,9 av 5 ()
Philips Hue W E27 Lyskilde 9,5W A60 Startsett
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 879,-

Fastpris!

60029
703,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Philips Hue White E27 startsett med 3 stykk 9,5W lyskilder, en bro og en bryter. Gjør hjemmet ditt vakkert med varmhvit belysning som kan dimmes og fjernstyres. Automatiser belysningen slik at det ser ut som om du er hjemme når du ikke er det, eller angi tidsinnstillinger.

Philips Hue- broen åpner opp uendelige muligheter gjennom Philips Hue-appen.

Funksjonalitet

Hue-broen lar deg koble til og styre opptil 50 lys og tilbehør. Bare plugg den inn og bruk Hue-appen til å angi rutiner, tidsstyring, egendefinerte lysscener og mer. Du kan koble opptil ti Philips Hue lyskilder til Philips Hue-dimmeren og styre dem samtidig. Få helt jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

Bruksområde

Enkel styring og god komfort, kontroller via den medfølgende trådløse Philips hue-dimmeren og få full kontroll fra dine smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”