Philips Hue Trådløst dimmesett E27
60031

Philips Hue W E27 Lyskilde 9.5W A60 ink dim

fra Philips Hue
5,0 av 5 ()
Philips Hue W E27 Lyskilde 9.5W A60 ink dim
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Energiklasse A+ Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 289,-

Fastpris!

60031
231,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent Nest Philips Hue
Philips Hue White E27 9,5W lyskilde med trådløs dimmer. Gjør hjemmet ditt vakkert med varmhvit belysning som kan dimmes og fjernstyres. Automatiser belysningen slik at det ser ut som om du er hjemme når du ikke er det, eller angi tidsinnstillinger.

Funksjonalitet

Du kan koble opptil ti Philips Hue-lyskilder til Philips Hue-dimmeren og styre dem samtidig. Få helt jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

Bruksområde

Enkel styring og god komfort, kontroller via den medfølgende trådløse Philips hue-dimmeren. Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”