{{{text}}}

Philips Hue pakker • 60259

Philips Hue Utendørspakke 2 Hagebelysning

Philips Hue Utendørspakke 2 Hagebelysning
Kapslingsgrad IP65
Spenning (V) 230
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • 2 garanti
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
-+
 • Lily spot med 3 lyspunkter
 • Automatiser lysene med utendørs sensor
 • 5 meter lysstripe med strømforsyning
 • Nyanser av hvitt og 16 millioner farger
 • Mulighet for stemmestyring
 • Værbestandig
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • Produktblad
Lys opp uteplassen med Philips Hue Utendørspakke 2 Hagebelysning
Spesialdesignet for din uteplass.

Med Philips Hue WCA Lily Hagebelysning 3x8W Sort Startsett og Philips Hue WCA Utendørs Led Strips på 5 meter kan du styre lyset på din måte og skape den atmosfæren du ønsker, slapp av med varmt til kjølig hvitt lys eller eller nyt hvordan de 16 millioner fargene forsterker skjønnheten av hagen eller uteplassen din. Baseenheten gir 3 lyspunkt og alle kabler/strømforsyning som du trenger for å komme i gang. Med Philips Hue utendørs sensor kan du opplev komforten av at lysene slår seg på automatisk når du kommer hjem. Pakke ut av bilen din og gå inn i huset ved hjelp av bekvemmeligheten til utendørslysene dine. Du trenger bare å gå forbi for å sette på lysene.

Funksjonalitet

Med Philips Hue utebelysning er det ingen grense for magien du kan legge til. Lek med 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Fremhev objekter, trær eller stier for å få uteplassen din til å skille seg ut. Bruk Hue-appen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk. Får du besøk av familie eller venner? Sett utelysene dine for å passe med anledningen. Enten det er en koselig middag på balkongen, en grill på terrassen eller fest i bakgården, kan du legge til litt magi til alle sammenkomster med Philips Hue. Skap fargerike scener eller langsomme dynamiske effekter for å nyte disse spesielle øyeblikkene fullt ut. Skap den riktige stemningen på terrassen, balkongen eller verandaen og slapp av. Fra det varme hvite lyset til en sommersol, til det iskalde dagslys om vinteren: Du kan nyte hvilken som helst nyanse av hvitt lys for å passe humøret året rundt. Philips Hue WCA utendørs LED strip er en fleksibel lysstripe som har et perfekt spredende lys, noe som gjør den ideell for direkte og indirekte bruk.

Takket være den store synsvinkelen og det store deteksjonsområdet vil utendørs sensoren oppdage enhver bevegelse i nærheten av hjemmet ditt. Venter du besøk? Ønske dem velkommen med lys som gradvis slår seg på når de nærmer seg inngangsdøren. Sensoren kan også slå på utendørslysene automatisk for å lyse opp ubudne gjester. Du kan programmere innendørslysene til å slå seg på slik at det ser ut som du er hjemme, også når du ikke er det.

Bruksområde

Nyt lengre kvelder ute, gjør ferdig hagearbeidet eller bare bær ut søpla etter solnedgang. Philips Hue-lysene aktiveres automatisk ved å angi tidsplaner eller bruke solnedgang-/soloppgang-rutine. Og selvfølgelig kan du også deaktivere eller dempe lysene på. Koble Philips Hue-lysene til bridge og oppdag de endeløse mulighetene det gir. Kontroller lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere inne på systemet for å aktivere lysene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Ved å koble sensoren til broen din via Philips Hue-appen, kan du velge hvilke lys som skal slå på også inne i selve huset. Velg også scenen eller lysinnstillingen som skal brukes. Den integrerte dagslyssensoren sørger for at lysene bare slås på når det faktisk er mørkt ute, slik at du kan spare energi. Et værsikkert produkt (IP65) som gir en enkel styring og god komfort.

Sesnoren tåler alle værforhold og er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. Denne lampen er utformet med IP54, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Produktet tåler kraftig nedbør og andre værforhold.

Montering

Krever en Philips Hue-bro. Koble Philips Hue-lyskildene til broen for å styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen. Enkel å installere og utvide. Du kan enkelt bøye og forme LED stripen slik du ønsker den. Plasser den i bakken for å markere veien, eller bruk den med de medfølgende klipsene og skruene til å feste den til en hvilken som helst overflate for tak- eller veggbelysning. Mulighetene er uendelige. Utendørssensoren er enkel å montere og helt trådløst. Pakk ut sensoren, sett den opp via appen og installer den der du ønsker. Konfigurering av sensoren og innstilling av dagslys og bevegelsesfølsomhet gjøres også via Philips Hue-appen. Du kan plassere sensoren hvor som helst, da den er batteridrevet og trådløs. Installert i løpet av få minutter. Utstyrspakken kommer med forskjellige monteringskomponenter, slik at du kan montere den på en flat vegg, eller på det indre eller ytre hjørnet av en vegg eller stolpe. Du kan også montere den på en påle eller avløpsrør. Den passer derfor til å montere foran huset, i nærheten av døren, garasjen eller et sted rundt huset som du opplever som viktig.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”