{{{text}}}

Kjernen til Philips hue-systemet • 60035

Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Plug & Play Ja
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • 2 garanti
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
-+
Tilbudet varer til og med 14.3.2021
 • Skap ditt eget Philips hue-system
 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder
 • Mulighet for stemmestyring
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue Virker med Homey

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • App Store
  • Google Play
Hjertet av systemet, Philips Hue-broen
Kom i gang med Philips Hue og styr lysene fra en smarttelefon, fra et nettbrett eller med stemmen. Philips Hue- broen åpner opp uendelige muligheter gjennom Philips Hue-appen.

Utvid med Philips hue-tilbehør
I Philips Hue-systemet kan du også koble til opptil tolv tilbehør for å forbedre opplevelsen av sammenkoblet belysning ytterligere.

Funksjonalitet

Du trenger bare Philips hue-broen for å konfigurere det personlige Philips Hue-system ditt. Den er faktisk hjernen i funksjonen som gjør deg i stand til å kontrollere alle Philips Hue-produktene via Philips Hue-appen. Når du har installert Philips Hue-koblingen og lastet ned Philips Hue-appen til smartenheten, kan du slippe fantasien løs og skape ditt helt eget system

Velg Philips Hue-lyskildene du vil bruke og koble dem til en Philips Hue-bro. Broen er kraftig nok til å håndtere opptil 50 lyskilder, slik at du kan hue huset ditt.

Kontroller lysene med stemmen
Kontroller lysene med stemmen Philips Hue fungerer med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, drevet av Google Assistant, og lar deg kontrollere lysene med stemmen. Du kan slå lyset av og på. Dempe lyset til ønsket lysstyrke for perfekt stemning. Til og med bruke om igjen forhåndsinnstilte scener, skifte farger og mer – helt uten å løfte en finger.

Smartkontroll, både hjemme og på farten
Med Philips Hue iOS og Android-applikasjonene kan du fjernkontrollere lysene uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent.

Bruk Hue til underholdning
For å bruke underholdningsfunksjonene i Philips Hue må du skifte til en andregenerasjons firkantet bro. Denne er raskere og har mer minne, slik at du får jevn respons på spilleffektene. Broen er kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant.

ZigBee-teknologi Philips Hue er basert på ZigBee, en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk for å kontrollere lysene dine. Nye funksjoner og forbedringer blir hele tiden lagt til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og sømløst direkte til Philips Hue-produktet.

Montering

Monteringsalternativer: Skrivebord, Vegg

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”