Philips Downlight innendørs
3253974

Philips CoreLine Recessed Tilt LED DL 11W Hvit

fra Philips Recessed
Philips CoreLine Recessed Tilt LED DL 11W Hvit
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
3253974

499,-

399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Philips CoreLine Recessed Tilt LED er en innfelt armatur. Det halogenaktige utseendet og den attraktive prisen gjør det enklere for kunder å bytte til LED.

Funksjonalitet

Dette produktet gir en naturlig belysningseffekt ved effektbelysning samt øyeblikkelige energibesparelser og mye lengre levetid, en miljøvennlig løsning.

Bruksområde

Montering

Push-in-kobling sørger for rask og enkel montering.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”